Baş Öğrt. Maşallah EREK - Okul Müdürü

Yeminli Sosyal Arabulucu-Şiddeti Önleme ve İnsan Hakları Danışmanı.

1970 Siirt-Baykan doğumlu. Narlıdere(Kasrik) Köyü İlkokulu; Y.Yıl Ortaokulu, Bitlis Lisesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Okan Üniversitesi İşletme Anabilim Dalı; “Türkçe İşletme ve Eğitim Yönetiminde Uzmanlık” Yüksek Lisans mezunu. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğrencisi.

“Eğitici Bilgisayar Formatörü”, “Çevreye ve Mesleğe Uyum Formatörü” ile “Ölçme ve Değerlendirme Formatörü”, olarak Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 40’ınüzerinde Hizmetiçi Eğitimi Seminerlerinde Eğitim Görevlisi olarak görev yaptı.

“Milli Masal Kahramanlarımızı Tanıtma Projesi” kapsamında İngiltere, İspanya ve İtalya’da;

“Dezavantajlı Bireylerin Eğitimi” kapsamında Portekiz’de eğitim çalışmalarına katıldı.

2006-2022 uzman Öğretmen, 2023---- Başöğretmen ve Yaklaşık 22 yılda MEB’da idareci olarak görev yaptı.

Evli ve 2 çocuk babası, iyi derecede Kürtçe, hafif düzeyde Fransızca biliyor.

Sivil Toplum Kuruluşların ve Siyasi parti çalışmaları;

-2007-2011-2023 Milletvekili Aday ve aday adaylığı,

-1994-2000 MGV eğitim çalışmaları komisyon üyeliği,

-2007-2014 TÜMSİAD fahri üyesi ve Eğitim komisyon başkan yardımcılığı,

-2014- 2018-2022-…. EĞİTİM BİR SEN Delegeliği,

-2020-….ATMANİ VAKFI Genel Sekreterliği,

-2021-….ŞİDETTİ ÖNLEME VAKFI(HEGEM) Üyeliği,

-2022; ….Yeminli Sosyal Arabulucu,

-2023;…..Yeminli Şiddeti Önleme ve İnsan Hakları Danışmanı.

-2022-….ÖĞ-DER(Şuurlu Öğretmenler Derneği) Üyeliği,