Gebze Arif Nihat Asya Ortaokulu

Vizyon: Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ortaokul olarak; •Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, •Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, •Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekün değişim ve kalkınma sağlamak.

Başarılar: 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında Gebze´de düzenlenen Okullar Arası Bilgi yarışmasında ilçe 2. si olduk.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gebzearifnihatasya.meb.k12.tr

Adres - Mevlana Mah. Soma Maden Şehitleri Cad. No4 Gebze/Kocaeli

Adres - Mevlana Mah. Soma Maden Şehitleri Cad. No4 Gebze/Kocaeli

Ulaşım 417-418-422-551-563 nolu belediye otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık 1.5 km İl merkezine uzaklık 49 km